• Heb je een vraag of wil je in contact komen met Rivon Verspreidingen? Gebruik dan onderstaand contact formulier.
  • Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon E-mailMelding: Geen folders ontvangen Klacht Melding Verzoek Datum verschijningWelke folders heef..
  • Ik wil me aanmelden voor een vaste wijk Ik wil me aanmelden voor een vakantiewijkJe gegevens: Naam Adres Postcode Woonplaats E-mail Telefoon ..

Nieuwjaarskaartjes

Het einde van het jaar nadert weer en dat betekent dat je als bezorger traditiegetrouw de nieuwjaarskaartjes krijgt.

Voor de nieuwe bezorgers een korte uitleg, de laatste bezorging voor de kerstdagen krijg je bij de aanlevering van de folders kleine kaartjes waarmee je bij alle adressen in je wijk waar je wekelijks de folders bezorgt prettige feestdagen kan wensen. In veel gevallen zal de bewoner, zeker wanneer die tevreden is met de bezorging, een kleine fooi geven om je te bedanken voor het afgelopen jaar. Dit is overigens geheel vrijblijvend, iedere bewoner bepaalt zelf of hij wat geeft en hoeveel.

Het aanbieden van de nieuwjaarskaartjes in jouw wijk is vrijwillig en niet verplicht. De laatste jaren merken we steeds vaker dat bezorgers er voor kiezen om niet langs de deuren te gaan. Dat is de reden dat je de kaartjes niet meer automatisch krijgt, maar moet aanvragen. Hierdoor voorkomen we ook dat er te veel kaartjes gedrukt worden die niet gebruikt worden.

VUL UITERLIJK VRIJDAG 14 DECEMBER 2018 ONDERSTAAND FORMULIER IN

 JA - ik wil graag nieuwjaarskaartjes ontvangen om de bewoners in mijn wijk fijne feestdagen te wensen

 NEE - ik wil geen nieuwjaarskaartjes ontvangen om de bewoners in mijn wijk fijne feestdagen te wenen

 

Mijn gegevens:
Wijk
Naam
E-mail


Neem de anti-spam code over: xAdph