• Heb je een vraag of wil je in contact komen met Rivon Verspreidingen? Gebruik dan onderstaand contact formulier.
  • Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon E-mailMelding: Geen folders ontvangen Klacht Melding Verzoek Datum verschijningWelke folders heef..
  • Ik wil me aanmelden voor een vaste wijk Ik wil me aanmelden voor een vakantiewijkJe gegevens: Naam Adres Postcode Woonplaats E-mail Telefoon ..

Zomervakantie 2019

Geef je vakantie aan ons door!

Binnenkort van 20 juli t/m 1 september is het weer zomervakantie. Misschien ga ook jij tijdens de schoolvakantie wel één of meerdere weken op vakantie. Het is voor ons belangrijk dat wij dit op tijd weten. Door het invullen van het vakantieformulier kun je aan ons doorgeven of en wanneer je met vakantie gaat en wie je vervanger is tijdens je vakantie.

Het is belangrijk dat iedereen zijn uiterste best doet om vervanging te zoeken. De folders worden tijdens je vakantie standaard bij je vervanger thuis afgeleverd. Vul het formulier ook in wanneer je niet met vakantie gaat.

Ieder jaar zijn er bezorgers die het niet lukken om zelf vervanging te regelen, ondanks dat ze hiervoor hun uiterste best hebben gedaan. Jij kan deze bezorgers helpen door een extra wijk te lopen in de weken dat je zelf niet op vakantie bent. Daarmee verdien je gelijk ook nog extra.